Cum ajuti un distribuitor de echipamente medicale atraga vizitatori, in cadrul unui congres national?

Stand expozitional Bucuresti. Branding realizat de catre Grafica si Tipar. Client: MTI.
Stand expozitional Bucuresti. Branding realizat de catre Grafica si Tipar. Client: MTI.

Context: Medical Technologies International este lider pe piata de distributie a dispozitivelor medicale ortopedice, adresandu-se atat sectorului medical, prin categoria de produse destinate dotarii blocului operator si cabinetelor medicale, cat si pacientilor, prin produsele aferente tratamentului la domiciliu si recuperarii medicale preventive si postoperatorii.

Provocarea: Pentru cel de-al XVI-lea Congres National de Ortopedie, MTI avea nevoie de o zona expozitionala, care sa inspire profesionalism si incredere si sa comunice valorile brandului, dar si implinirea a 10 ani de activitate de succes in ortopedia din Romania. Cu o identitate vizuala consecventa, brandul MTI a solicitat personalizarea integrala a standului, avand ca punct de plecare schitele arhitecturale si brieful referitor la happeningul din interiorul standului pe durata congresului.

Implementarea: Cu functionalitati diferite, cu zone de prezentare a produselor, intampinare, cafenea, mese de discutii si intalniri, spatiul a fost personalizat in culori calde, luminoase, primitoare. In completare, toate materialele destionate promovarii de brand si de produs, au fost concepute si produse de Grafica si Tipar. Mapele corporate, flyerele de produs, notesurile spiralate si pixurile personalizate, impreuna cu pungile de cadou, au constituit un tool de promovare cu care partenerii MTI au interactionat atat pe perioada vizitei la stand, dar si ulterior. Astfel, acestea au constitui un bun suport pentru memorabilitatea brandului.

Amenajare stand expozitional
Amenajare stand expozitional

Agentia partenera Perceptum a asigurat LCD-uri pentru prezentari dinamice si demouri, hostessele pentru primirea invitatiilor si suport pentru zona de cafenea/lounge, un spatiu important de socializare. Deasemenea, au fost furnizate doua dispozitive Gravity Lifter, care au contribuit la evidentierea mesajelor de implinire a 10 ani de activitate, dar si la accentuarea parteneriatului central pe care MTI il are cu producatorul Zimmer.

Rezultate: Valoarea adaugata a brandingului si insertiilor de tehnologie a generat un trafic crescut de vizitatori si a determinat retentia acestora in stand pentru timpul necesar discutiilor care sa faciliteze dezvoltarea unor relatii parteneriale, promovarea valorilor brandului MTI si a celor 10 ani deprofesionalism. Prezenta MTI in cadrul Congresului National de Ortopedie a fost exploatata prin facilitarea interactiunii umane si prin brandingul consecvent, atragator si memorabil.

Related articles: Displayurile holografice integrate in campaniile de marketing